CeremonIA E HAPJES

Duke krijuar kujtime te bukura për të gjithë studentët gjatë ditës së tyre të parë të shkollës në Tirana Maarif Campus New York Schools! Një ditë e mbushur plot me fillime dhe miqësi të reja dhe me mundësi të pafunda!
Me shumë kënaqësi mësuesit dhe stafi administrativ qëndrojnë sot para studentëve, ndërkohë që ata po fillojnë një kapitull të ri drejt mësimeve dhe dijes.
Administratori i shkollës Z. Hasan Dede shprehu mirëseardhjen për të gjithë studentët, si të rinj ashtu dhe ata të vjetër. Ai i siguroi studentët dhe prindërit e tyre që po bëheshin pjesë e një komuniteti mirëpritës, gjithëpërfshirës dhe inovativ.

AKTIVITETET E FUNDIT

Departamenti i Gjuhëve të huaja – Aktivitet
Pozicion vakant
Medalje e Artë

NEW YORK SCHOOLS

“New York Schools” hapi dyert për nxënësit, në shtator të vitit 2014. Nuk ka kaluar shumë kohë, e megjithatë, kur kthejmë kokën pas për të bërë bilancin, shohim se kemi përshkuar një rrugë të gjatë.

New York Schools ka si synim të krijojë një standard të ri në mësimdhënie, për arsimin në Shqipëri duke nisur nga Cikli i Ulët e deri në atë të Mesëm.

Shkolla jonë i ofron çdo nxënësi një mjedis të qetë e të sigurt, për të studiuar dhe për t’u aftësuar në dijet akademike.

EVENTET E SHKOLLëS

28
Oct, 2021
Blendi Fevziu
10:00 am - 12:00 pm
New York Schools
09
Nov, 2021
Dr. Detina Zalli
10:00 am - 12:00 pm
New York Schools
11
Nov, 2021
Prof.Dr. Anila Kalleshi
10:00 am - 12:00 pm
New York Schools
Shiko të gjitha

AKTIVITETET TONA

Mësimi në NYS
05 Ditë
Themeli i veprimtarive të shkollës sonë, është puna mësimore edukative (PME), dialogu, kërkimi shkencor, përvoja shoqërore, formimi qytetar i nxënësve, zhvillimi i potencialit intelektual, i personalitetit dhe i aftësive për jetën, si lider i së ardhmes.

MATURA SHTETËRORE

Këndi i Maturës Shtetërore 2021 - 2022 ku do të gjeni informacionet e duhura për t'u përgatitur rreth provimeve.
Lexo më shumë
eeminimatura

E-MINIMATURA

Këtu do të gjeni informacione rreth programit të Minimaturës. Aplikoni tani për programin e Minimaturës!
Lexo më shumë

E-VANAF

KURSE FALAS E-VANAF | Janë gati fëmijët tuaj për testin e VANAF-it? New York Schools ofron ndihmën e duhur!
Lexo më shumë

AKADEMIA

Programe të binjakëzuara me shkolla europiane
Lexo më shumë
December 27, 2023
Departamenti i Gjuhëve të huaja – Aktivitet

“Ne të gjithë buzëqeshim në të njëjtën gjuhë”. Ky ishte mesazhi i...

Read More
414485208_831562162312022_1755268142118809_n
December 27, 2023
Pozicion vakant

NEW WORK HIGH SCHOOLne jemi aktualisht duke u zgjeruar dhe duke kërkuar...

Read More
414329967_830705622397676_8628030673581608035_n
December 26, 2023
Medalje e Artë

Krenar për nxënësit tanë të gjimnazit Tirana Maarif Campus New York Jehona...

Read More

MAARIF Në BOTë

globe
52
Shtete
institutions
465
Institucione Arsimore
student
50699
Nxënës/Studentë
dormitories
37
Konvikte
“Qëllimi ynë është të rrisim njerëz me vullnet të mirë në mbarë botën.”

_Prof. Dr. Birol AKGÜN,

Birol-AKGÜN-144×144
“ Shkollat e Fondacionit Turk Maarif vazhdojnë të edukojnë breza që i shtojnë më shumë vlerë botës. ”

_Znj. Zehra Zümrüt Selçuk,

zehra-zumrut-selcuk

KLUBET E NXëNëSVE TANë

Klubi i Debatit

Për të dytin vit rradhas ky grup ka marrë pjesë në Kampionatin Kombëtar të Debatit, “Re-debate 5.0” dhe “Re-debate 5.1”, që zhvillohet si konkurs mes shkollave të mesme nga e gjithë Shqipëria.

Klubi Public Speaking

Konkursi i Public Speaking: “Ballkan Voice”, program i cili synon të zhvillojë aftësitë oratorike dhe debatuese të të rinjve, me qëllim shkëmbimin e mendimeve dhe veçorive kulturore të ndryshme.

Klubi i Letërsisë

Ndër të parat klube të ngritura në shkollë, duke parë edhe interesin e nxënësve në këtë fushë. Konkursi i esesë zhvillohet çdo vit, duke zhvilluar aftësinë krijuese të gjithësecilit nxënës.

Klubi i Artit

Shkolla jonë ka marrë pjesë në të gjitha konkurrimet duke marrë çmime si: Grupi më i mirë i kërcimit alternativ – viti 2018...

Klubi i Historisë

Në konkursin e organizuar nga IDMC, në bashkëpunim me Fondacionin Conrad Adenour, me temë “Pyet gjyshërit” ...

Klubi i Sporteve

Shkolla ka qenë pjesëmarrëse në kampionatet sportive të organizuara nga TAIS, në disiplina të ndryshme si volejboll...

Klubi i Biologjisë

Shkolla ka marrë pjesë në Olimpiadën Ndërkombëtare “Olimpiada e Shkencave Klimatike”. Studentët tanë konkuruan me...