CeremonIA E HAPJES

Ceremonia e hapjes së Vitit Akademik 2021-2022 në Shkollat ​​Ndërkombëtare Maarif të Shqipërisë – Shkollat ​​e Nju Jorkut u nderua me praninë e Zëvendës Ministres në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë – Znj. Nina Guga, Ambasadorja e Republikës së Turqisë në Shqipëri – AI Murat Ahmet Yörük, i nderuar anëtar i Bordit të Administrimit të FMSH – Z. Zekeriya Akçam, Nënkryetar i Bashkisë së Tiranës – Z. Andi Seferi …

  • E mërkurë, 27 Tetor 2021
  • 10:00

Panairi i shkencave

AKTIVITETET E FUNDIT

NEW YORK SCHOOLS

“New York Schools” hapi dyert për nxënësit, në shtator të vitit 2014. Nuk ka kaluar shumë kohë, e megjithatë, kur kthejmë kokën pas për të bërë bilancin, shohim se kemi përshkuar një rrugë të gjatë.

New York Schools ka si synim të krijojë një standard të ri në mësimdhënie, për arsimin në Shqipëri duke nisur nga Cikli i Ulët e deri në atë të Mesëm.

Shkolla jonë i ofron çdo nxënësi një mjedis të qetë e të sigurt, për të studiuar dhe për t’u aftësuar në dijet akademike.

EVENTET E SHKOLLëS

28
Oct, 2021
Blendi Fevziu
10:00 am - 12:00 pm
New York Schools
09
Nov, 2021
Dr. Detina Zalli
10:00 am - 12:00 pm
New York Schools
11
Nov, 2021
Prof.Dr. Anila Kalleshi
10:00 am - 12:00 pm
New York Schools
Shiko të gjitha

AKTIVITETET TONA

Mësimi në NYS
05 Ditë
Themeli i veprimtarive të shkollës sonë, është puna mësimore edukative (PME), dialogu, kërkimi shkencor, përvoja shoqërore, formimi qytetar i nxënësve, zhvillimi i potencialit intelektual, i personalitetit dhe i aftësive për jetën, si lider i së ardhmes.

MATURA SHTETËRORE

Këndi i Maturës Shtetërore 2021 - 2022 ku do të gjeni informacionet e duhura për t'u përgatitur rreth provimeve.
Lexo më shumë
eeminimatura

E-MINIMATURA

Këtu do të gjeni informacione rreth programit të Minimaturës. Aplikoni tani për programin e Minimaturës!
Lexo më shumë

E-VANAF

KURSE FALAS E-VANAF | Janë gati fëmijët tuaj për testin e VANAF-it? New York Schools ofron ndihmën e duhur!
Lexo më shumë

AKADEMIA

Programe të binjakëzuara me shkolla europiane
Lexo më shumë
279847635_1037547250204897_5620725697145019878_n
May 4, 2022
Spring in canvas

Nxënësit e klasave 3 të New York Schools, në bashkëpunim me APR...

Read More
279898414_1037543230205299_945345766539560228_n
May 4, 2022
Vizitë në Muzeun Arkeologjik të Tiranës

Nxënësit e klasave të 10-ta dhe 11-ta të NYS, realizuan një vizitë...

Read More
279486554_1033735103919445_6208020446863944135_n
April 28, 2022
Kangaroo Math Contest, 2022

Sot patëm kënaqësinë të shpallim fituesit e Konkursit të Matematikës Kangaroo, 2022.Elisabeta...

Read More

MAARIF Në BOTë

globe
47
Shtete
institutions
416
Institucione Arsimore
student
49554
Nxënës/Studentë
dormitories
42
Konvikte
“Qëllimi ynë është të rrisim njerëz me vullnet të mirë në mbarë botën.”

_Prof. Dr. Birol AKGÜN,

Birol-AKGÜN-144×144
“ Shkollat e Fondacionit Turk Maarif vazhdojnë të edukojnë breza që i shtojnë më shumë vlerë botës. ”

_Znj. Zehra Zümrüt Selçuk,

zehra-zumrut-selcuk

KLUBET E NXëNëSVE TANë

Klubi i Debatit

Për të dytin vit rradhas ky grup ka marrë pjesë në Kampionatin Kombëtar të Debatit, “Re-debate 5.0” dhe “Re-debate 5.1”, që zhvillohet si konkurs mes shkollave të mesme nga e gjithë Shqipëria.

Klubi Public Speaking

Konkursi i Public Speaking: “Ballkan Voice”, program i cili synon të zhvillojë aftësitë oratorike dhe debatuese të të rinjve, me qëllim shkëmbimin e mendimeve dhe veçorive kulturore të ndryshme.

Klubi i Letërsisë

Ndër të parat klube të ngritura në shkollë, duke parë edhe interesin e nxënësve në këtë fushë. Konkursi i esesë zhvillohet çdo vit, duke zhvilluar aftësinë krijuese të gjithësecilit nxënës.

Klubi i Artit

Shkolla jonë ka marrë pjesë në të gjitha konkurrimet duke marrë çmime si: Grupi më i mirë i kërcimit alternativ – viti 2018...

Klubi i Historisë

Në konkursin e organizuar nga IDMC, në bashkëpunim me Fondacionin Conrad Adenour, me temë “Pyet gjyshërit” ...

Klubi i Sporteve

Shkolla ka qenë pjesëmarrëse në kampionatet sportive të organizuara nga TAIS, në disiplina të ndryshme si volejboll...

Klubi i Biologjisë

Shkolla ka marrë pjesë në Olimpiadën Ndërkombëtare “Olimpiada e Shkencave Klimatike”. Studentët tanë konkuruan me...